| Radandam a întrebat:

Aspirin Plus C efervescent are același efect ca aspirina simpla pastila? Este bun pentru dizolvarea cheagurilor de sânge acestea efervescente?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Simpatik a răspuns:

Nu cred, stii de ce zic asta pentru ca din reclame mai ales ni se prezinta ca Apirin forte C merge mai mult pe raceala. Tu ai nevoie de aspirina cardio (nu simpla care are 500 mg de exemplu) cu gramaj intre 75-100 mg, asta e cea mai buna pentru inima!

| Moonfl0wer a răspuns:

Salut. Aspirin Plus C se ia în general în perioadele de răceală, atât efervescent cât și pastile este același lucru, doar că cele efervescente își fac efectul mai rapid și sunt recomandate pentru persoanele care nu pot înghiții pastile. Acum e la alegerea ta daca preferi aspirina pastile sau efervescent, pentru că în compoziție este practic aceeași substanță. Eu îți recomand Aspenter 75 sau Aspirin cardio de la Bayer.