| Staif a întrebat:

Astazi un cretin m-a lovit intre coaste, in partea stinga. Am dureri foarte mari si nu pot sa respir. E posibil sa fie afectat plaminul?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ωmega a răspuns:

Mergi frate la doctor dupa asa ceva, nu sta sa pui intrebari din astea pe net.

10 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

De unde sa stim noi, nu avem vedere cu raze x la distanta. O radiografie si o consultatie de urgenta te vor lamuri daca durerile sunt atat de mari

| KanezuY a răspuns:

Scoate-ti certificat medico-legal si da-l in judecata, dupa mergi la doctor laughing

| Paul_Antal_1998 a răspuns:

Asa iti trebuie

Cum stii sa comentezi de aiurea la altii si sa te bucuri la ghinionul altuia si cum stii sa critici asa iti trebuie

| Staif explică (pentru Paul_Antal_1998):

A, tu esti ala cu accidentul. Cretini ca tine fac moarte de om. Puscaria sa te manince!

Te-am pupat, sa-l ai in tine

O meriti, macar daca te batea bine

Asa iti trebuie, vezi ce inseamna cand urezi rau altuia, ma bucur si felicitari celui ce ti-a provocat dureri la coaste, sper sa ai parte numai de interventii chirurgicale si sa ai numai probleme, scarba de om ce esti

| Staif explică (pentru Paul_Antal_1998):

Tu faci nenorociri, ucizi oameni si eu sunt scirba? =D Sa putrezesti in puscarie!

| AlaCareStieTOT a răspuns:

Poate ai o fractura, o rupere... cel mai indicat este sa mergi la doctor!