"persoane care chiar sunt anti-vacciniste ...ar trebui sa combatem asta?"
n-ai ce combate - dacă atâta îi duce capul, acceptă. Nu ai nici un argument să-i invingi pe îndoctrinații ăia
Pe primii doi copii nsscuti i-am vaccinat, pe ultimii doi deloc.
Ultumii 2 sunt mai sanatosi decat primii, cel mic de cand l-am scos din spital dupa nastere nu a fost consultat de doctor niciodata, ca nu a avut nici un simptom serios, desi am facut toti covid de 3 ori.
Când fiica mea vaccinata avra 4 ani, am intalnit o fetiță de aceeasi vârstă cu ea care arata ca o leguma, nu umbla, nu vorbea, nu putea sta nici in sezut. Mama ei a sous ca pana la un an era perfect sanatoasa, umbla, spunea mama, tata, a luat vaccinul de la 1 an si a devenit leguma. Apoiam vizitat-o pe mătușa nașei mele si am întrebat-o cine e băiețelul frumos din poza inramata. A spus ca e fiul ei care a murit subit duoav3 zile dupa un vaccin primit la școală.
Apoimi-am facut o prietenă care mi-a spus ca e profesoara la o școală cu copii autiști, ca are 14 copii in clasa si parintii a 7 copii au spus ca copiii au fost perfect normali inainte de vaccinul primit la 1 an sau 5 ani.
Nu ma poate convinge nimeni sau nimic sa-mi mai vaccinez vreodată copiii. Regret si ca i-am vaccinat pe primii doi.
Pe vremea pandemiei, îți jur, am avut senzația că lucrez într-un sitcom prost scris. Intrau la mine în cabinet oameni cu fața serioasă, ca și cum urmează să discutăm despre transplant de ficat, și mă întrebau în șoaptă, să nu-i audă SRI-ul: „Dom’ doctor, da’ vaccinul ăsta… nu se poate să-l facem, așa, mai… la chiuvetă?"
Eu am rămas blocat vreo două secunde. Zic: „Cum adică la chiuvetă?" Și omul: „Păi… să semnați că m-am vaccinat, da’ fără să băgați cipul ăla în mine."
Și acolo am realizat cât de adânc s-a scufundat omenirea în prostie. Adică tu te plimbi cu carnetul de sănătate în buzunar, dar creierul l-ai lăsat la spălat. Am încercat să-i explic: „Dom’le, dacă vaccinul ar merge la chiuvetă, acum eu eram miliardar, făceam injecții cu apă de la robinet și toată planeta era imună la orice, de la COVID până la ciuma lui Caragea."
Dar nu, omul era convins că e un plan mondial și că doar eu, doctorul de cartier, îl pot salva cu o parafă magică. A plecat supărat că nu i-am dat „vaccinul la chiuvetă". Eu am rămas cu dilema: e pandemie sau film cu proști?
Deci - da, există, și sunt la fel de reali ca bătrânica aia care-ți spune că „apa cu lămâie vindecă cancerul". Ăștia nu doar că nu-și vaccinează copiii, dar probabil pun și varză murată pe rană, ca să „iasă puroiul cu energiile negative".
Cum îi combati? Răspuns scurt: nu prea poți. Un om care crede că Bill Gates i-a băgat cip în venă nu o să se lumineze pentru că vii tu cu grafice frumos colorate. E ca și cum ai încerca să explici la un dacopat că nu ești strănepotul lui Decebal (să nu se simtă CălinoPiteții).
Ce poți să faci e să nu lași prostia lor să se transforme în epidemie. Educație, legislație, uneori amenzi. Restul, lasă-i să creadă în 5G și să-și dea cu oțet pe frunte când fac febră.
Tu si iubitul tau Gamingsoloinretea, zici ca faceti competitie care e mai prost, ambii stiti numai sa sanctionati tot ce nu e de acord cu voi. Si apoi va intrebati de ce nu e lumea de acord cu voi, "educatii".
Auzi... pe lângă faptul că tu ești mai inteligent decât toți, că mna, spune-mi care este definiția platformei TPU?
Oamenii întreabă, ceilalți răspund. Cum? Cu ideile lor.
„Competiție cine e mai prost?" Bă, tu nu ești în competiție, tu ești direct arbitru și juriu în același timp. Și tot tu iei și medalia de aur. Că tu nu sancționezi idei, tu sancționezi existența neuronilor.
Știi care-i faza? Lumea nu „nu e de acord cu voi educații". Lumea nu e de acord cu prostia, dar tu ți-ai făcut abonament lunar la ea. Ai și reducere, probabil.
Când spui că educații sancționează ce nu e pe placul lor, tradus în română simplă sună așa: „bă, nu-mi convine când oamenii îmi arată că habar n-am ce vorbesc." Normal că nu-ți convine. Dar ghici ce: adevărul nu se schimbă doar pentru că faci tu urât pe internet.
Adevărul e că, dacă ar fi după tine, s-ar da doctoratele pe puncte bonus la „cine urlă mai tare". Și uite-așa ajungi să te crezi vocea rațiunii într-un cor unde tu ești singurul surd (dacă înțelegi ideologia asta...).
Vaccinul e vaccin - este creat pentru a te proteja. Că apar efecte secundare? Asta se-ntamplă și la un parasinus. Dar mna, ăsta n-are cip.
Uite ba, eu n-am facut vaccin, am facut si covid la un moment dat si uite-ma aici. Am avut raceli sezoniere mai naspa. Acum hai, du-te si fa-ti a 5-a doza ba educatule din beci la maica-ta.
Tatal meu a mers pentru vaccin covid in alt oraș, înainte sa fie disponibil la noi, ca a intervenit comnatul meu medic. De atunci doarme numai cu aparat pentru oxigen, ca altfel nu respira bine.
Nu am intalnit, insa am intalnit prosti care isi fac asemenea scenarii in cap sa se creada superiori moral.
Spoiler: unul are un nume de genul Gamingsoloinretea.
De abia aștept sa o facă obligatorie! Sa dea lege cu tot cu pedepse aspre asa cum se gândesc în Singapore, Australia și Canada! Direct cu 2-3 ani minim, o sa va treacă sa ne puneți pe noi cei sănătoși la cap în pericol
Tu nu esti sanatos la cap. Nici tovarasii tai de aici nu sunt. Esti un psihopat (sociopat n-ai fi, ca nu iesi din casa). Ia niste xanny si stai cuminte.