Xanax e un antidepresiv destul de puternic. daca nu cumva ai cumparat ceva contrafacut, care nu are niciun efect, xanaxul ca si prozacul sau haloperidolul te cam transforma in leguma si da dependenta. incearca ceva homeopat (din plante) mai bine
Nu-ti fie frica de el! E unul dintre antidepresivele cele mai moderne si des folosite, cu efecte secundare rare si, in doza normala si luat o perioada exacta de timp, cu reducere treptata a dozei, e eficient in starile depresive si nu da dependenta!
Michael Jackson lua o gramada de Xanax pe zi, si a fost o contributie la moartea sa. Xanax este pentru depresie, anxietate, fobie, neliniste, insomnie...si are ca orice medicament reactii adverse.
Ca orice alt medicament, probabil luat in cantitati prea mari sau in perioade prea lungi de timp afecteaza si alte celule ale creierului. Stai linistita, daca ai luat pastilele la indemnul medicului este foarte bine si nu iti vor face rau.
Mama folosea asa ceva pentru anxietate si atacuri de panica. Oajutau sa se linisteasca si sa poata dormi, ai grija ca provoaca dependenta folosite prea des, nu stiu daca ataca celulele nefolositoare dar sunt bune fff utile pentru starile de mai sus.
Nu lua medicamente pentru depresii pentru ca sunt foarte periculoase.Anti-depresie eu folosesc Marijuana...Natural de relaxant.
In doze mari si luat pe periaode lungi da dependenta.nu se intrerupe brusc are un sevraj foarte suparator. daca te referi la neuroni nu cred ca alprazolamu tii distruge. e bine ca il iei la recomandarea doctorului.eu l-am luat de capu meu si inca mai iau la nevoie cu toate ca nu e indicat.pana acum ma ajutat eu sufar de anxietate si m-am plictisit sa merg la psiholog nu ma ajuta cu nimic imi risipeste banii aiurea cu chestii cu care eu deja le stiu.stiu totul despre problema mea am citit vreo 2 carti de psihologie si am aplicat tot felul de terapii cognitive si comportamentale dar nu dispare.la mine problema e cronica.am momente cand sunt ca si momente cand ma simt nasol.
Ba fetelor, ce o sfatuiti pe fata prostii daca nu va pricepeti. ii foarte periculos si da dependenta, nu apela la el decat daca e neaparat necesar. si numai la sfatul medicului!