Numai o radiografie iti poate spune care este urmarea loviturii asupra integritatii functionale a degetului! Pana ajungi la medic pune comprese de apa rece pentru a reduce tumefactia. Numai bine!
Am patit chesti de genu. Cred ca m-am lovit asa la deget de cel putin 3 ori se aproape mi-am dat peste cap ambele incheieturi la maini dar de fapt n-a fost niciodata ceva grav. Doar bune gheata pe deget si incearca sa-l mai misti. Va fi greu sa-l misti daca e umflat dar o sa treaca.
Eu cred ca nu e ceva grav...cred ca ti-ai rupt un pic legaturile acelea dintre oasele degetelor sau lr-ai fortat, in special ca e si invinetit
Incearca sa nu il misti cateva zile si pune niste gheata pe el sau in bandajezi bine ca sa stea drept si eu am avut degetul artator dat peste cap dar mie mi-a pus mana in ghips la spital.
Ms de sfat dar nu ti l-am cerut. Nu a fost vorba de neatentie. Eu am in jur de 1.68 si a trebuit sa sar sa blochez unu de 1.90 si nu am atins mingea decat cu degetu mic.
Ia un Ibuprofen sa ti se dezumfle daca inca este umflat, si incearca sa il misti natural cat poti de mult. Daca nu iti trece in 2-3 zile go to hospital
Ok.si eu am batit asa ceva dar eu toate degetele... Du-te la farmacie si cumpara fasa elastica il tii drept si il bandajezi si il lasi asa nu il mai misti,... Si la spital tot asta iti face
Pai chair daca nu iti place.eu zic ca e bine sa te duci la doctor daca s-a invinetit pentru ca se poate sa fie rupt si daca tot vrei sa stai acasa sa " te refaci " singur. incearca sa pui 2 artele. adica 2 bete sau nu stiu chesti tari intr-o parte si in alta a degetului si peste ele pui bandaj din ala medicinal
asa am facut si eu si a mers. SUCCES!
Da si mie mi s-a intamplat asta vinerea trecuta si am crezut ca mi-s-a rupt am fost la doctor si am facut radiografie si mi-a zis ca ejte o entorsa nu mi-a recomandat decat comprese cu apa diclofenac mk si niste imbruposen arena 200 mg sunt niste pastile care se iau dupa masa si seara dupa ce mananci o iei e de fapt pentru durere da e buna s diclofenacul este bun pentru inflamati sper ca te-am ajutat si daca vrei da-mi funda ok daca mai ai nevoie de niste sfaturi contacteaza-ma sdoll923@yahoo.com bye funda
Desi asa ar fi bine.eu nu ma duc...mi s-a intamplat si mie acum 2 saptamani cam si m-a durut tare cam 2 zile, a fost vanat 1 saptamana acum mai e umflat dar cred ca trece
VulpeaDinUmbra întreabă: