Avem cam aceeasi inaltime si greutate, iti zic din propia experienta, asa esti tu genetic vorbind, ai un metabolism crescut. Daca parintii tai sunt inalti si slabuti tu nu poti fi scund si gras
. Singura solutie e sa te apuci intensiv de sala si sa bagi in tine proteine cel putin si creatina daca vrei sa te dezvolti mai repede. O sa auzi la sala pers care cica mananca de cinspe mi de ori pe zi si nu baga in ei nimic si sunt cat usa. Ba foarte multi mint sau ei asa sunt normal, grasi. Tu ai un metabolism ridicat, poti manca 7 mese pe zi cum baga abureala antrenorii pe internet, nu o sa te ingrasi, in cel mai bun caz sa zic asa ( nu e bun, dar nu stiu cum sa ti zic) masa musculara va fi inlocuita de grasime
Deoarece ai arderile rapide. Mananci mult dar corpul arde repede caloriile. Poate esti o persoana dinamica, hiperactiva. Sau gandesti mult. Creierul arde cele mai multe calorii. Ai gene sanatoase care mentin echilibrul greutatii. Poti face un sport, deoarece iti poti dezvolta rezistenta. Corpul se adapteaza usor, si echilibreaza nivelul arderilor la durata efortului.
Eu as face, dar am suflu sistolic si nu pot face eforturi mari
.
Pentru ca organismul tau foloseste nutrientii ca sa connstruiasca, sa te faca mai inalt, avand in vedere ca ai 1, 77 si esti destul de inalt, asta ar fi raspunsul, sunt exact in aceeasi situatie si eu.
Se poate ca din cauza metabolismului, sa ai un metabolism rapid si de aceea sa nu te ingrasi sau mancarea sa nu se depuca ca grasime ci in crestere.
IlyesAlina întreabă: