| reb18 a întrebat:

Bună a folosit cineva la copil lor fisioreve picături de somn mi s-a dat de către medic dar ziua est foarte agitat și striga se poate d la ele nu au nici o reacție care sa apară pe prospect bebe are 1 an și 3 luni care ați mai pățit sau e de la alteceva

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Mergi cu el la un medic.

| reb18 explică (pentru gabicoo):

Am fost la medic am crezut ca alți copii a mai luat și au pătit și ei de aceea am întrebat doua medici am fost întrebam doar

| annonimaaaa555 a răspuns:

Agitația poate fi o reacție individuală la picături sau din altă cauză (dentiție, disconfort). Dacă persistă, discută cu medicul pentru alternative.

| lizzyy a răspuns:

Du-l la pediatru. E posibil sa fie din alta cauza, dar cel mai bine ar fi sa il duci la un pediatru. Sau sa il duci la doctorul de familie sa vada ce are. Pot fi nenumarate cauze.

| reb18 explică (pentru lizzyy):

Bună chiar pediatru mi-a dat acești picuri menționez ca am fost la medic și mi s-a dat acești picuri ca are pavor norctur adică coșmaruri

| Solane a răspuns:

Intoarce-te la medicul care le-a prescris si spune-i ce se intampla. Daca insista sa le ia, cauta alt pediatru.