| danaaaa01 a întrebat:

Buna, acum 3 zile am facut dragoste cu iubitul meu, a doua zi am avut mâncărimi jos, dar dupa o zi mi-au trecut, m-am vazut cu iubitul meu din nou si am facut iar, dar nu mult, a inceput sa aiba si el mâncărimi doar pe capul penisului si a zis ca arata ca degetele cand le tii mult in apa, asa arata, acum am si eu iar, mi s-a inflamat putin, labiile, stiti cumva ce este?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Un herpes genital, merge ti amindoi la medic sa va dea tratament.

| Zuzu1991 a răspuns:

Sigur, e despartire, unul dintre voi a pus-o cu cineva care are o boala venerica, iar asta duce la...

| danaaaa01 explică (pentru Zuzu1991):

La ce duce? el a zis ca nu a fost la alta, si eu doar cu am am facut o, m-am gandit ca probabil o fi din cauza ca am fost la o baie publica si am atins de capacul de la baie. nu stiu sigur, mie deja mi-a trecut am luat niste pastile, dar el inca are

| Zuzu1991 a răspuns (pentru danaaaa01):

"el a zis ca nu a fost la alta"
e alegerea ta sa il crezi, insa eu iti spun ce stiu despre realitate:
bolile venerice DINTRE PICIOARE nu se iau pe capacul de la baie, de acolo iei o ciupearca sau o boala de piele

cum era aia:
pot sa raman insarcinata de la capacul de la toaleta?
SIGUR CA DA, dar NUMAI daca e un baiat intre tine si capacul de la toaleta
bolile venerice sunt cam acelasi lucru