| Ella203 a întrebat:

Buna! Am 14 ani si jumatate si de ceva timp imi trosneste un genungi atunci cand il misc liber(il misc fara a sta /a pune greutate pe el ). Ce credeti ca este tinand cont ca nu imi trosneste atunci cand alerg sau cand sunt in picioare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| helpforyou a răspuns:

Posibil sa fie o entorsa sau o contuzie. Dar trebuie sa tii cont ca esti inca in crestere.

| Ella203 explică (pentru helpforyou):

Am fost la doctor si mi-a spus ca poate fii din cauza cresterii accelerate. Nu e nimic grav. Mulțumesc

4 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Este imbatranirea articulatiilor si la varsta ta nu este normal. Ar trebui sa mergi la un medic reumatolog sau macar la un internist.

| CataaS a răspuns:

Stai fără grija, ușor ușor, o sa trosneasca și alte oase. E normal. O sa te obișnuiești.laughing

| Gamergusti a răspuns:

Eu am 19 ani si imi pocneste de cativa ani si inca nu am nimic mai rau deci e ok