| D3I3 a întrebat:

Bună,
am niște dureri puternice de burtă de câteva secunde, apoi îmi trece și uneori nu apar săptămâni. Nu sunt dese, chiar apar cam rar ( din fericire )
Uneori când îmi trag burta se simte o durere ușoară și nici asta mereu.

Ce poate fi?

Aș vrea cam toate posibilitățile ce ar putea să fie. adică alte simptome nu am.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| CuriousStuff a răspuns:

Si anemia din ce cauza e? Nu cumva ai si un ulcer gastric? Daca chiar vrei sa stii ce e cu durerile te duci la un gastroenterolog si iti faci o endoscopie si niste investigatii.

6 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi maine dimineata la doctorsa ti faci analizele sa te consulte medicul.

| D3I3 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Faza e că nu pot, aș vrea să știu posibilitățile și atunci aș putea merge.

| CuriousStuff a răspuns:

Cam toate posibilitatile daca ti le insiram ar fi cateva ore de scris si citit la ele... Nu vad cu ce te-ar ajuta.
Alte simptome nu ai? Constipatie, diaree, greturi, varsaturi. Sa observi ca apar doar dupa ce mananci o anumita mancare sau un anumit tip de mancare? Doar din ce ai zis nu putem sa stim ce ai.

| D3I3 explică (pentru CuriousStuff):

Nu apar niciodată după ce mănânc, chair apr în diferite moemnte.
Grețuri ...am avut dimineața asta, dar cel mai probabil este pentru că am mâncat dulce pe stomacul gol și pentru că am anemie.

| D3I3 explică (pentru CuriousStuff):

Uhm...asta nu știu. În orice caz, mulțumesc de răspuns.

| CuriousStuff a răspuns (pentru D3I3):

Si anemia din ce cauza e? Nu cumva ai si un ulcer gastric? Daca chiar vrei sa stii ce e cu durerile te duci la un gastroenterolog si iti faci o endoscopie si niste investigatii.

| D3I3 explică:

Unii ar fi putut trece prin asta și să știe. Dacă tu nu știi, nu ar trebui să comentezi. Pentru răspunsuri "Omule nou nu suntem medici " nu primești funda.