| IL0VEDINER0 a întrebat:

Buna. Am o plomba la o masea. Ieri am mancat un baton cu alune si am auzit ca a crăpat ceva. Plomba nu este sparta complet, nici macar nu simt, insa astazi m-am trezit cu dureri groaznice de ureche. Am mai vazut "filmul" acesta si daca nu o repar cat se poate de repede o sa-mi cada cam jumatate de măsea. Intrebarea este, ma primeste la urgenta dentara cu problema asta? Ca dentistul meu nu este disponibil pe weekend si nu stiu cat de disponibila este maseaua sa astepte.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| angel6lust a răspuns:

Da. Sănătate!

| denisshx a răspuns:

Da, mergi.

| UnchiulRamiz a răspuns:

Te primeste bre, dar iti ia banii si lucrare de mantuiala. Eu as manca hrana moale pana luni, fugi ca dracu de tamaie de urgenta medicala.

| IL0VEDINER0 explică (pentru UnchiulRamiz):

Infectiile dentare sunt printre cele mai periculoase. Sa nu mai precizez faptul ca, corpul meu nu accepta corpuri straine, deci nu exista ideea unui implant. Fațete nici nu se pune problema, ma sperie pilirea dintilor. Asa ca... pentru o masea nu este cazul sa te zgârcesti niciodata

| UnchiulRamiz a răspuns (pentru IL0VEDINER0):

Cum stii tu, daca te dau banii afara din casa... mie la urgenta dentara 2 plombe i-a facut o tipa, una la masea a cazut, la dinte nu a facut-o bine. Mi-a luat vreo 300 pentru ambele lucrari, acum cativa ani. Apoi am mai dat bani 400 sa le refac sau mai mult. Implant nu imi pun nici eu, desi am 2 masele lipsa, prea mult 500 euro. Dar am in stanga jos lipsa si dreapta sus lipsa. Asa ca nu e cazul de implant, zic eu.

| IL0VEDINER0 explică (pentru UnchiulRamiz):

Banii din casa nu te dau afara niciodata. Eu personal, oricât as avea, daca mai pot extrage de undeva, o fac. Dar cand este vorba de sanatate, nu exista loc de risc. Pentru ca dintr-o mica problema, mereu te ia pe neasteptate o nenorocire. Tin minte, chiar daca pe atunci aveam doar 7 ani. Tata a mers sa isi faca o extractie dentara la un "prieten" care nici macar nu isi terminase facultatea de medicina dentara. Tot pe ideea " nu merita sa bagi bani". Am ramas doar eu si tata acasa in ziua aceea. Eu iesisem pe ulita la joaca si tata se pusese la somn. Cand m-am intors inapoi acasa, tin minte fix imaginile cu tata intins pe pat intr-o balta de sange care se scurgea pana pe podea. Am ramas cu o trauma foarte mare. Si el a facut o hemoragie dintr-o prostie.