Si ce sfate vrei, dragă acord parental?
Ce bun este si acordul ăsta parental in cazul tau. Nu stii sa formulezi o intrebare.
1. Nevoile ti le faci cand e NEVOIE. D-aia-s nevoi. Si de mancat mananci cat ai nevoie.
2. De mancat mananca de 2 ori pe zi, daca nu vrei mai mult. Eu prefer 11-12 si 3-4-5 dupa amiaza.
Mananca cruditati, nu amesteca fructele cu mancare preferabil. Fa-ti salata de fructe, cu fructe uscate, cocos, nuci hidratate, daca vrei, dimineata preferabil. Asta ca si carbohidrati sanatosi.
Incearca sa eviti zaharul.
Manaca daca poti, legume crude langa mancare gatita sau mancare procesata. Gen salata de cruditati cu pâine si branza. Personal nu sunt pentru carne, dar mananca ce iti pica tie bine. Condimentele in limite rationale sunt de folos ca te simti mai satul daca le folosesti cum treuie.
3. Bea apa! Bea apa! Bea apa! Nu de la robinet daca nu e curata, preferabil. Dar e foarte important consumul de apa inclusiv in drenarea limfei in organism!
Nu te ingrasi de la apa! Daca o amesteci cu o lamaie stoarsa cu atat mai mult!
Https://www.laviniabratu.ro/dieta-mea/
Uite. Mie imi place de tanti asta. Si dieta ei.
Greutatea, referitor la înălțimea pe care o ai, este absolut normală. Trebuie să mănânci echilibrat, nu cu o masă pe zi sau cu douăzeci. Recomandat este să ai trei mese pe zi, fără dulciuri, carbohidrați. Încearcă să iei mai puține proteine, pentru că alea cam "îngrașă". Nevoile fiziologice trebuiesc făcute oricând este nevoie. Dacă nu-ți elimini resturile, vei risca să faci boli grave la colon. Eu îți sugerez să mănânci fructe și legume, să eviți dulciurile, sucurile și carnea (eventual trebuie să consumi carne în cantități mici, dar nu deloc, că vei ajunge slab/-ă ca bota
)
Naty202012 întreabă: