| CinevaAnonimă a întrebat:

Am o problema? In ultimul timp am ochii umflati si in jurul lor pielea se innegreste. O multime de colegi spun ca stau prea mult pe net si de asta ochii imi sunt asa, dar nu este adevarat. Nu stau pe net mai mult decat ei. Deci, din ce cauze se innegresc ochii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, este foarte adevarat!

| Dan193 a răspuns:

Nu-i de la net, e de la putin somn. Dormi mai mult, culca-te cu vreo ora doua mai devreme si n-ar sa mai ai probleme estetice de tipul acesta.

| Mariana_Costin_1999 a răspuns:

Depinde ce varsata ai?
Dar te poti duce la un doctor oftamolog.
Pielea se inegreste si de la oboseala si de la net, si poate ai probleme cu ochii.
Dimineata cand te trezesti ia niste pliculete de ceai si fale, dupa le pui pe ochii si tai 15 minute relaxat si daca ai sa repeti tratamentul o sa iti treaca, manaca sanatos, si bea cat mai multe lichide. Corpului tau ii trebuie lichide, de asta faci cearcane negre.