| Ajutasiveifiajutat a întrebat:

am realizat ca am fimoza incompleta,(si sunt adult) caci nu pot decalota complet glandul.mi-e rusine sa merg la un urolog.as vrea sa stiu daca se poate folosi ceva crema de genul betaderm pentru a se largi pielei preputului.am auzit de circumcizie dar am vazut pareri îndoielnice despre operatia aceasta cum ar fi pierderea senzoriala,si mai multe, asa ca as evita asta.si mai este o problema:la testiculul stang simt ca un saculet de viermi iar dupa cum am studiat pe net am constatat ca e variocel, intrebarea mea:afecteaza cu ceva? Caci nu doare.Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| seth2016 a răspuns:

O vizita la medicul urolog e foarte recomandata. Rusinea ta e irationala. In mod sigur medicul nu te va face sa te simti prost.

Chiar daca este gay medicul urolog este satul pana peste cap de cate penisuri a vazut. laughing