| dragos38 a întrebat:

am si eu o intrebare as dori sa urmez niste cursuri postliceale de ergoterapie, este cineva care a facut asemenea cursuri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Si eu sunt interesat!
DE MINE SE LIPESC HDD-uri de calculator daca le pun pe frunte,
De bunica mea se lipeau fiare de calcat
putea sa tina pe piept si un fier de calcat din ala mare greu de fier cu carbuni,
Eu pot sa tin asa in fiecare zi o mica lingurita lipita de frunte sau un tenculet mic de monede.
Daca ma concentrez si ma deranjeaza cand vreau sa dorm un calculator care bazie ventilatorul lui
Atunci incepe sa dea sute de erori windos-ul si chiar sa nu mai mearga de loc. Pot strica windows-ul 2000 si windows-ul 98 si win 95 doar cu puterea gandului, daca sunt foarte obosit si suparat pe acel calculator care bazie in camera il fac sa dea eroare albastra, ca si cand as casca, ma gandesc ca o sa faca pac, sau ma regatesc sa casc apoi ma enervez brusc si in momentul in care ma opresc fortat si suparat si nervos pe acel calculator din cascat si nu mai casc invinovatind in mintea si suflatul meu acel calculator ca nu ma lasa sa dorm acel calculator se strica, chiar si hdd-ul incepe sa faca CRANK cranc crank poc poc poc pac pac has haii hasii si se strica acapetele de citire ale acelui hdd.
MAI MI-SE INTAMPLA LA VAMA le stric calculatoarele cu ajutorul gandului atunci cand vreau sa trec vama si stau tot din cauza mea timp de 6 ore cate o data am stat si 8 ore sau stricat toate calculatoarele si nimeni nu stia ce sa le faca, am plecat de acolo si ele sau reparat dupa ce m-am departat 3 Km,
Daca ma duc eu la posta si e coada mare si incepe sa imi vina rau si sa ma supar se strica calculatorul pentru ca ma enervez pe el daca vreau si el se strica.

| RxTx a răspuns (pentru RxTx):

Alta data m-am gandit ca e posibil sa ma insele iubita si in ziua aceea sa sarutat cu altul in fata mea,
In alta zi m-am gandit ca o sa am parte de racketi racheti criminali nenorociti care omoara oameni
si ei au aparut inainte de intrarea in Ruse in Bulgaria era drumul plin de ei.
Alta data m-am gandit ca o sa imi rup coloana si nu a mai durat cateva ore si mi-am rupt coloana,
alta data m-am gandit ca o sa ejaculez precoce si nu am putut sa fac nimic cu o noua achizitie.
alta data m-am gandit ca logotnica mea o sa sara in bratele altuia si chiar in ziua aceea si-a gasit pe altul
In alta zi mi-am dorit sa mearga un televizor pe care eu il preparam si nu gaseam absolut nimic din cauza caruia ar fi defect si toate piesele erau perfect bune dar televizorul nu mergea si mi-am dorit si m-am concentrat si televizorul a inceput sa mearga.
INTR-O ZI M-AM CONCENTRAT LA O STICLUTA PANA CAND A EXPLODAT SI SA FACUT MII DE CIOBURI
Intr-o zi m-am concentrat la un neon dintr-un tavan si mi-am tot dorit ca ael neon sa pice si neonul respectiv a picat din tavan AICI AM MARTORI 7 COLEGI ca asta faceam ma concentram la acel neon de vreo 2 luni cateva ore / zi si imi doream ca acel neon sa pice si in final acel neon s-a desprins cu o bucata mare din tavan si era sa pice in capul unei colege care era la tabla.