anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am si eu o intrebare de 2 zile mi s-a umflat si invinetit de la ambele picioare degetul mic nu stiu ce sa fac sunt c-am speriata pe langa asta am o senzatie de mancarime si de usturime.Astept sfaturile voastre mersihappy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai purtat pantofi incomozi, care te strang sau tocuri prea inalte. O sa-ti treaca in timp (pe mine dupa nunta mea, m-a tinut vreo 3 saptamani senzatia de amorteala si intepatura in degetul mic de la piciorul stang).

| hax0r a răspuns:

Baga-ti picioarele intr-un lighian cu apa calda si maseaza-le.probabil e de la incaltamintea neadecvata pe care o porti.

| Cryzy a răspuns:

Mai bine te duci la un medic, nu cred ca putem noi sa-ti dam sfaturi adecvate pe un site.

| Bloo2 a răspuns:

Opa... daca e si mancarime si usturime te asteapta un control la doctor big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai purtat pantofi care te strang, sau chiar daca nu te jeneaza vizibil pot sa duc la invinetire, ar putea fi o cauza
cat despre usturime si mancarime nu stiu ce sa zic
mancarimea de obicei apar cand ceva deja incepe sa se vindece

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai eu cred ca poate ai ceva alergie.