| 非跳躍 a întrebat:

Am si eu o problema, mai intima sa zic asa! Am 17 ani si am un penis foarte mic! Ceva sfaturi cum sa-l maresc? Nu cred ca orice crema sau pastila isi face efectul, deoarece sunt doar de marketing, poate stiti ceva metode naturale. Din ce am inteles, cica vitamina E si potasiul ajuta, este adevarat? P.S. nu spuneti chestii de genul ca marimea nu conteaza, daca tu tot n-ai incredere in tine, degeaba! FUNDA! xD

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Iata rezolvarea:
Cauta-ti o partenera cu experienta mare, mai in varsta!
Dupa ce vei incerca cu ea cel putin un sfert din Kamasutra, nu vei mai avea aceasta problema!

| sierra1 a răspuns:

Lasă-l naturii în pace. După ce te însori, se ocupă de problemă nevasta-tă.

| HadesSs a răspuns:

Sex,mult sex si poate mai creste pentru ca inca esti in crestere happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai simplu raspuns, e ca nu exista rezolvare la problema asta. Daca ar fi, crezi ca s-ar mai plange toti ca o au mica?

Asta e, te inveti cu ea. Cat poate fi de mica?!

| HadesSs a răspuns (pentru anonim_4396):

Zici tu ca e eronat dar te asigur ca daca iti incepi viata sexuala la varsta cat mai mici penisul se va dezvolta mai rapid si mai frumos, cunosc destul cazuri happy

| anonim_4396 a răspuns (pentru HadesSs):

N-am auzit de asta pana acum si nu stiu ce sa cred, oricum, in crestere nu mai e.

| Evolution a răspuns (pentru HadesSs):

Nu are nici-o relevanta viata sexuala cu marimea penisului.
Daca cunosti destule cazuri, inseamna ca ai fost mintit rau laughing
Intreaba tu pe oricine care se pricepe in ginecologie.
Asta e ca si la femei faza cu daca te dezvirginezi, nu iti mai cresc sanii sau curu. Total fals.
Studiati putin biologia si nu mai credeti toate tampeniile.

| Raducons a răspuns:

Nu se poate sa il maresti orice ai face, asa e el, esti inca in perioada de crestere poate mai creste si el
Acum depinde cat e de mic poate exagerezi tu si nu e chiar asa

| buffa a răspuns:

Frate, important e cum fuți, poți sa ai penisul de 2M dacă nu poți satisface plăcere asta e altă treabă...

| Alexandru250201 a răspuns:

Incearca jelqing-ul o luna, doua in fiecare zi si daca ai rezultate sa continui, in caz ca nu stii cauta pe YT "Jelqing"

Răspuns utilizator avertizat