| ALlex12727272 a întrebat:

Buna, am un bebe de 6 luni și nu scăpăm odată de o tuse! Ce pot face? Am fost și la spital la pediatru i-a dat un sirop de tuse dar degeaba, numai scăpăm de muci și tuse, e deja o săptămână de când tușește, noaptea tușește și se îneacă imediat, ați întâmpinat aceasta problema mămicilor? Menționez că ia antibiotic și acum, e a 4 zi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| annonimaaaa555 a răspuns:

Bună, te rog să știi că în prezent circulă printre copii un virus foarte periculos, unii copii au murit din cauza lui. Dacă bebelușul tău de 6 luni tușește de o săptămână, iar tusea se agravează noaptea până când se îneacă, este extrem de important să mergi la un alt medic pediatru pentru o a doua opinie și o evaluare completă. Nu amâna consultul!

| ALlex12727272 explică (pentru annonimaaaa555):

Am fost la un pediatru și mi-a internat o imediat avea și bronșită dar nu așa gravă, acum fetița mea e bine, mulțumesc ❤️

| annonimaaaa555 a răspuns (pentru ALlex12727272):

Însănătoșire grabnică! Multă sănătate!

8 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Medic de familie aveti? Mai du-l la un control.

| ALlex12727272 explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Medicul de familie mine bun de nimic! E degeaba crede ma

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru ALlex12727272):

Medicul de familie nu e pediatru.
Daca nu esti multumit, schimba medicul de familie.

| ania a răspuns:

Eu pe ai mei ii tratez numai cu sirop de brad din muguri de bram si miere de la piață.

| ALlex12727272 explică (pentru ania):

E prea mica pentru miere așa mi-au zis și doctorii, siropuri ii dădusem la greu, dar acum e bine a fost internată.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru ania):

Are 6 luni copilul.