| Marcu_Teodora_1995 a întrebat:

As vrea sa dau la UMF Iasi, imi poate spune cineva daca se poate sa imi aleg persoana cu care sa stau in camera? In camera de 2 persoane. As vrea sa stau cu iubitul meu. Este posibil?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| 94Lucifer94 a răspuns:

Păi trebuie să faci o cerere specială la ei în cazul ăsta. Sunt sigur că ar accepta, acum depinde dacă nu cumva fetele cu fetele și băieții cu băieții. Dar având în vedere că aveți de acum o vârstă și voi, probabil e posibil. Încearcă să întrebi pe cineva care este acolo, sau eventual caută detalii pe site-ul lor

Ai aici un link, cu regulamentul pentru cazare la UMF Iasi

http://www.umfiasi.ro/......cazare.pdf

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu este posibil. Sunt camine de fete, de baieti si de familisti. Deci la caminul facultatii nu poti sa stai decat cu o fata in camera, nu poti cu iubitul. Doar daca erati casatoriti, puteati sta la familisti.
Dar va puteti inchiria un aparatment in oras, unde nu va impune nimeni nici o regula.

| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Vezi pe Facebook

| alinadianaaa a răspuns:

Nu ai voie cu iubitul tau in camera, baietii stau in camere separate, doar daca vb cu cei de la administratie si te pui de acord cu ei.