| Lidialidia4567890 a întrebat:

Bună ăs vrea să va zic că sunt alergică la praf ce pot face? există ceva pentru asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Exista anti-histaminice daca alergia este enervanta
La farmacie, gasesti diferite produse din aceasta categorie, se iau 1/zi
Cele mai populare care imi vin in minte acum ar fi : aerius, claritine
Nu trebuie sa iei zilnic aceste medicamente daca alergia nu se manifesta zilnic...

| Violleta2022 a răspuns:

Sa faci curatenie generala in casa, sa dai cu aspiratorul la fiecare 2-3 zile si sa speli podelele la fel de des, fiindca asta ajuta enorm si alergia dispare.
Cunosc un caz similar, al unui angajat care a ajuns ca copilul lui sa faca crize de astm si cand a ajuns la specialist cu copilul i-a spus ca-i alergie la praf si ca trebuie sa invete sa curete casa, cu seriozitate, de cel putin 2-3 ori pe saptamana, pastrand-o foarte curata, fiindca alergia se declanseaza cand este casa murdara.
Nu uita sa scoti draperiile si perdelele care trebuiesc si acelea spalate de 2 ori pe an, cuverturile, aspirate scaunele tapitate, covoarele samd.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Filtre, masti. Si poti incerca tinctura de codite de coacaz negru. Si eu am probleme adesea, Aerius si alte mizerii asta sunt, niste mizerii alopate care rezolva pe termen scurt, dar pe de alta parte ajung sa iti dea alte probleme. https://comenzi.farmaciatei.ro/......kt-p303394

| gabicoo a răspuns:

Aerius sau Claritine. Aerius este compensat.