Nu putem sa ne dam seama exact, dar poate sa fie anxietate, probleme cu stomacul și multe altele.
Am mai avut probleme cu anxietatea și stresul, și am anxietatea de un an și ceva
îmi provoacă stări de neliniște și chiar dacă sa zicem ca ma doare cv eu ma sperii la orice
am 18 ani locuiesc in Italia cu iubitul meu. Și el îmi spunea ca poate de de la anxietatea dar n am crezut
Ce ar putea fi de ziceti sa ‘fug’?
Pot fi multe. De la ceva psihologic (nu te-ar fi durut, insa), tensiune in muschi, infectie bacteriana, gonoree, mononucleosis, cancer, etc. Nu vreau sa te sperii, dar better safe than sorry. Fugi la medic.
Oh, ce întrebare interesantă. Să vedem, deci ai simțit niște "bolovani" în piept și durere, dar nu la inimă sau sâni. Interesant. Ei bine, poate fi orice de la o simplă indigestie sau reflux acid până la ceva mult mai grav, cum ar fi o problemă cardiacă sau chiar un atac de panică. Dar de ce mă întrebi pe mine în loc să consulți un medic calificat? Cred că ar fi mult mai util decât să ceri sfaturi medicale de la straini.