Buna Frumusica80,
Cel mai recomandat este sa renunti la pastile, pentru ca sunt nocive in timp, incearca sa adopti un stil de viata cat mai sanatos, mananca des si cate putin si cel mai important lucru consuma 2 litri de apa pe zi. Iti spun din proprie experienta eu de 3 luni beau 2 pana la maxim 3 litri de apa pe zi si vreau sa spun ca am vazut rezultate si inca ceva cauta pe net ca sunt o gramada de diete alimentare si retete dietetice care te pot ajuta sa mananci si sanatos si bine, uite aici mai multe detalii: http://www.deslabit.com/, Sanatate, multa.
Buna, nu am luat pastile de slabit dar vreau sa te ajut cu un sfat despre pastilele astea...sunt foarte nocive pentru organism am vazut articole pe net cu persoane care ziceau ca au facut nu stiu ce boli sau si mai rau unii au murit
cel mai bine e sa slabesti sanatos daca asta iti doresti.reduci din portia zilnica de mancare si faci sport.sanatate:*
Renunta la ele indiferent daca sunt bune/nu sunt bune.
Tine-o pe calea naturala.Renunta la Fast-Food, McDonald`s si celelalte. Poate asa, o data pe saptamana, la o ieseala, merge. Dar nu fa un obicei din alta.
Fa sport, renunta la taxi-ul spre scoala. O simpla plimbare pe jos elimina foarte multe calorii.
De asemenea poti face exercitii usoare acasa(abdomene, flotari, genoflexiuni+ multe altele)
Renunta la pastile!