Nu,doar cand pun mana usor
Ha ha
Stresul afectează în mod direct stomacul trebuie sa bei niste ceaiuri sa te mai calmezi, ceai de galbenele, de sunătoare, de tei.de la stările de neliniște e posibil sa ți se tragă
Și ieși mai des afara să îți oxigenezi creierul și evită cafeaua
Nu prea cred, cabd pun ceba rece imi tremura putin in zona aia, dar cred ca e normal.
Beau orice, dar nu ma pot liniști!
Nu imi tremura încontinuu
Bine,nu beau cafea
Azi m-a durut si putin capul ca de obicei, tot in partea dreapta.
Da nici cafea nici energizante evitale.și pe mine mă durut e de la vreme
Nu beau energizante!
Nici cola nu bei?
pepsi? ceai negru, ceai verde?
etc... ORICE cu cofeina sau prea mult zahar
daca NICI una din astea nu se aplica, atunci ar trebui sa iti masori tensiunea, e posibil sa ai hipertensiune
Nu beau nimic din astea! Nu cred, imi măsor si pulsul și acum e 84..doar cand pun ceva rece si mișc ușor, atunci tremura cam o secundă putin, doar in locul ala, nu tremura asa fara sa fac nimic
Pulsul nu e hipertensiune, poti sa ai puls foarte bun si hipertensiune de mori
hipertensiunea nu are foarte multe simptome vizibile, dar asta e unul dintre ele (iti tremura ceva, fara motiv)
Păi nu tremura asa chiar fara motiv, tremura doar cabd pun ceva rece pe burta si mișc ușor, nu ma trezesc dintr-o dată ca tremura.
Atunci nu stiu, imi pare rau
Nu m simptome de hipertensiune..Eu cred ca am si ipohindrie, poate apare vreun simptom si cred ca am si hipertensiune, ca si asa cred ca am vreo 5 boli, care nu au legătură între ele
.
Poate te gadila, nu prea cred ca ar putea sa fie altceva, cand atingi usor burta muschii abdomenului se incordeaza din reflex si se da burta nu stiu cum sa spun mai in spate.
? Nu am febra musculara