Buna.
Trebuie sa mergi la un medic ginecolog. Doar el iti poate da un diagnostic corect 100% pentru lipsa mentruatiei, in urma unui consult si a unor analize.
Pai, zici ca nu vrei pastile, dar de luat vad ca ai luat pastile...
"Pierderea semnificativă în greutate sau exercițile intense influențează ciclul menstrual. Reducerea severă a cantității de calorii pe care o consumi oprește producerea hormonilor necesari pentru ovulație și, prin urmare, poți suferi de amenoree. De obicei, creșterea în greutate va favoriza reapariția menstruației.
Schimbările rapide în greutate, cum ar fi pierderea în greutate, din cauza bolilor, a medicamentelor sau a modificărilor în dietă, pot interfera cu producerea de hormoni, ceea ce va duce la întârzierea sau oprirea menstruației. Dacă pierderea în greutate este însoțită de oprirea menstruației, este recomandat să consulți un dietetician care să te ajute să obții cantitatea adecvată de vitamine, minerale și nutrienți de care organismul are nevoie."
https://medicalness.com/......struatiei/
Vrei să știi ce să faci, fără a merge la doctor? Îți spun eu:
fă un coșciug și plătește un restaurant pentru pomană.
Despre groapă să nu-ți faci griji, e ca și săpată.
Bă nu-i vorbi așa fetei ăstia că e urât, asta nu e glumă!
Eu sunt "bă" cu tine, cavalerule din plastic? Vezi să nu te rănești cu tastatura.
In cazuri de slabit enorm in perioade scuret de vreme, functiile organelor si sistemul hormonal sunt in afectate direct, chiar si ciclul menstrual.
Dupa o asemenea dieta severa, intri in spital si te chinui sa repari 1-2 ani, ceea ce ai stricat cu dieta nesanatoasa.
Va trebuii sa mergi la medici, poti incepe cu un endocrinolog, pentru a ti se prescrie o dieta sanatoasa care sa-ti regleze hormonii si ciclul menstrual.
Nu m-am gândit la pictura lui Leonardo. pe mine ma cheamă Georgi și conda de la șarpe. Nu ma subestima
Dacă ție ți se pare amuzant, înseamnă că mai ai și altă defecțiune, undeva la mansardă. Lasă, că pe popă îl plătesc eu.
Păi nu stiam, si nu te am subestimat doar ti am spus cum se scrie corect
N-o mai scutura aiurea pe net și reia clasele 1-8, că ai mare nevoie. Și vezi cum te comporți, că riști să te lovești cu tastatura în dinți. lmfao