De la o postura incorectă (ai astfel de probleme? Ar putea pune presiune pe cutia toracică), o postura incorectă in timpul somnului (aici ma încadreze si eu, dorm foarte mult pe partea stanga si toata greutatea corpului "apăsa") si bineinteles factorul numărul 1 stresul. Slabe sanse sa ai probleme cu inima, dar un consult de specialitate nu strica, trebuie să fii 100%convinsă că totul este în regulă.
Daca a-si avea probleme cu inima ma gândesc ca ar trebui sa am mai multe simptome
Am observat ca ma doare doar de la efort, se extinde pana subraț!
Probabil e vreun junghi ceva care "radiaza". Totusi un control de specialitate nu strica. Ar trebuie sa te doară sau sa amortească brațul stâng (din cate stiu eu).
Pana ajung in Romania mai durează, am fost aici Uk mi-au spus ca n-am nimic îngrijorător si nici ei nu stiu de la ce este!
Ma doare doar cand fac efort, si cand respir adânc
Sper sa fie totul bine, sa nu mai ajuns iar la medici!
Sa inteleg ca esti nascuta in 97, adică ai 20 de ani, foarte putin probabil sa suferi de boli cardio-vasculare. Câteodată stările si simptomele astea apar din cauza stresului, esti stresata? Si ti-am spus in primul raspuns, postura sa fie corecta, in somn sa NU dormi pe partea stanga. Cafea, energizante bei? Daca ti-au spus că e ok, E ok. Scoate-ti din cap temerile astea. Sa nu fii răcită la plămâni, habar n-am. Merge si o rază la plămâni in UK.
Am avut o perioada in Care beiam cate 3 energizante pe zi, si multa cola, acum le-am redus mult!
Uneori mai sunt si stresată, si multa agitație cu un copil, nu-i asa usor
Ce înseamnă redus mult? NU te mai atinge de ele. Sau macar bea doar cafea, 1. Eh, copilul înseamnă multa sacrificii, dar și satisfacția pe care ti-o va aduce va fi pe măsură. P.S, mi-ai dat raspunsul pe la 12 si ceva noaptea, la ora aia trebuie să dormi. Somnul e important.
Redus mult înseamnă 1 la saptamana!
Redu definitiv, energizantele "atacă" miocardul. La fel si cola.
Cafea e mai Ok?
Da, dar nici de alea nu abuza. 1 pe zi merge.
Vreau sa iti spun ca am scapat de durere cu unguent antiinflamator, parca mi-a luat cineva durerea cu mana, era din cauza efortului, a oboselii
Multunesc mult pentru sfaturi!
Să-ți dea Dumnezeu sanatate
Foarte bine, dar asta nu înseamnă sa treci inapoi la energizante, cafele la greu, cola etc. Si ti-am spus, nu neglija somnul. E al dracu de important.
DannY09145 întreabă: