| Lyy a întrebat:

De ieri mi se pare ca inima imi bate mai repede.Intr-un minut a facut 98 de batai.E normal? Am 13 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Rosalyn a răspuns:

Buna!
Nu ai motiv sa te ingrijorezi. La aceasta varsta, este normal sa mai ai uneori senzatia ca iti bate inima prea repede, desi doar peste 110-120 batai/min se poate numi tahicardie (adica bate anormal de repede). Totusi, daca ti se pare ca bate anormal (apar ameteli sau ai senzatia ca nu poti sa respiri), mergi la doctor pentru un EKG.

4 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Poate fi o reactie la deshidratare, stress, efort fizic. http://www.i-medic.ro/......din-ureche

| dragosbogdan001 a răspuns:

Nu cred ca e normal... du-te la cardiolog.

| Castanul a răspuns:

Nu este nimic neobisnuit, corpul tau se schimba si este normal. Eu am 16 ani si m.am speriat si eu, cu 140 pulsul, timp de cateva minute, stand doar in pat, nefacand alt ceva

| Castanul a răspuns:

Exista si un nume al simptomului acesta, dar nu imi aduc aminte, este specific adolescentilor