Pentru a lua in greutate, trebuie sa tii cont de faptul ca este foarte important sa respecti cu strictete mesele zilei si sa nu sari peste nici una dintre ele.La micul dejun mananca 1-2 oua(fierte sau prajite, dar nu zilnic)si cateva felii de paine cu unt/margarina+o cana cu ceai/lapte.Pranzul sa fie compus din doua feluri de mancare+desert: o farfurie cu supa/ciorba si 2-3 ardei umpluti, spre exemplu si la cina peste/o farfurie de tocanita/fasole prajita etc.Nu mai consuma produse fast-food si consuma mai rar mezeluri/preparate,chips-uri,sucuri si alte porcarii din comert,etc(sunt bogate in calorii,dar nesanatoase). Daca simti ca ar mai trebui ceva,poti consuma cate un sandwich intre mese,iar ca gustare poti consuma cereale cu lapte/iaurt(pot fi consumate si la micul dejun),fructe uscate,nuci,alune sau fistic. Avand in vedere faptul ca nu poti manca,incepe cu mancaruri usoare(salate,fructe,legume,supe,ciorbe etc), in portii mici, pe care sa le maresti treptat.Fa-ti un obicei din a lua cele 3 mese principale pe zi(va fi greu la inceptul, dar organismul se va obisnui repede cu noile schimbari). Daca dupa cateva luni(minimum 3) nu se observa nici-o diferenta,e posibil sa fii genul de persoana care,indiferent ce face, nu poate lua in greutate(in orice caz, nu trebuie sa-ti faci probleme; ai o greutate cat se poate de normala). Numai bine.
Manca si daca nu poti
sau ia minimartieni dupa ce manci 2 dinalea manca si mancare chiar daca nu poti
Incearca sa mananci tot felul de prostii... fastfood, mancare gras gatita, sa nu faci miscare.Sincer,nu prea stiu ce sfaturi sa-ti dau pentru a lua in greutate.
Hey, parerea mea e ca dac vrei sa iei in greutate si sa artai in acelasi timp bine, fa efort, mergi cu bicicleta sau cu rolele, sau alearga prin parc. Asa iti va creste apetitul si vei avea si un corp lucrat. Sau fratele meu nu avea apetit si doctorul ne-a spus de niste medicamente care maresc apetitul, nu foarte scumpe.
Mersi de sfaturi
fast-food-uri mananc non-stop [mama detine unul], dulciuri, mananc noaptea pe la 2-3 daca mi se face foame si tot degeaba.am sa incerc vitamine + alergari si putina sala... poate poate se prinde ceva de mine
Mersi incaodata de sfaturi:*