| Ov3rh3at a întrebat:

De vreo 3-4 zile au inceput sa imi iasa niste bubite mici si rosi pe maini (nu in palma) pana la nivelul cotului. Se poate sa fi aparut de la frunzele porumbului? cum ii sezonul de mancat porumb fiert am fost la cules doar in tricou si cum am carat am avut contact cu frunzele porumbului. Cineva mi-a zis sa imi dau cu un fel de crema LIPIKAR LAIT (lapte de corp de La Roche-Posay). Ma mancanca mai rau doar daca le ating in rest nici nu le simt si cand intru in contact cu apa imi simt pielea uscata.
Daca ma puteti ajuta cu un sfat happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Incearca niste crema de galbenele sau tinctura de propolis. poate fi de la niste paraziti ( purici ) de plante daca altceva nu banui, sau iritatie ceva.

| CuriousStuff a răspuns:

Daca nu le vedem nu avem de unde sa stim ce fel de bubite sunt si de ce au aparut. Daca persista sau incep sa te deranjeze du-te la un dermatolog, el o sa vada si o sa-ti dea un tratament pentru ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Nu stiu sigur, dar cred ca nu din cauza frunzelor de porumb!
Bubitele care se fac din cauza frunzelor de porumb se fac atunci la 5-10 minute de la contactul dintre tine si frunza de porumb!
Poate te-ai iritat de la ceva! Dăte cu crema de galbanele!
Sper sa te fi ajutat!
O zi buna!

| Ov3rh3at explică (pentru anonim_4396):

Imediat dupa ce am terminat de cules aveam pielea rosie si a inceput sa ma manance si am observat din ora in ora cum aveam tot mai multe bubite

| Ov3rh3at explică:

Am facut doua poze dupa ce mi-am dat cu crema. Sunt foarte mici si multe!

https://s32.postimg.org/8zb9mvlpx/IMG_4769.jpg

https://s32.postimg.org/dnr9i2awl/IMG_4773.jpg