| pitikaaa a întrebat:

Dupa ce vii de la dentist cat timp nu ai voie sa mananci si sa bei nimic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| christina1370 a răspuns:

Depinde ce iti face. daca iti face o extractie ( iti scoate un dinte sau o masea ) nu ai voie sa mananci si sa bei nimic 2 ore. Daca doar iti plombeaza ceva, o ora este de ajuns
Ps: incearca sa nu mananci in asa fel incat sa atingi plomba chiar daca a trecut o ora de cand ti-a facut-o pentru ca se poate deforma
bafta

xoxo

8 răspunsuri:
| cretzufinish a răspuns:

Aproximativ 2 ore si chiar daca mananci dupa 2 ore trebuie sa fii atenta sa nu introduci sau sa atingi cu mancare acolo.

| Marry:X a răspuns:

Buna.Depinde ce e anume ti-a lucrat. Daca ti-a facut extractie nu ai voie sa mananci 2 ore. Oricum media este de 2ore, 2 ore si jumatate.Sanatate!

| CM7YRE a răspuns:

Depinde daca ti-a facut anestezie sau ce ti-a facut, de obicei cam 2-3 orewinking

Răspuns utilizator avertizat
| aиdяaaa●• a răspuns:

Nu ai voie sa mananci timp de 2 ore:*

| misshu a răspuns:

Depinde de interventie. daca ai o ploba pusa pe stil vechi. poate sa dureze si pana la 4 ore. daca ti-a pus plomba si apoi a "intarit-o" su lumina UV, mai putin. Cel mai indicat este sa-l intrebi pe stomatolog. Eu am avut situatii in care nu am mancat juma de zi...deci...big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1 ora jumatate maxim 2

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa ce vi de la dentist nu ai voie sa mananci sau sa bei nimic timp de 2 ore.