| bella19 a întrebat:

E o problema putin mai jenanta dar totusi trebuie spusa si asta nu? De vreo luna nu mai pot sa merg la baie normal...doar o data la cateva zile si atunci extrem de greu si de putin cu dureri sau chiar sange...Nu stiu ce sa mai fac.Am luat pana si dulcolax(laxative)si niciun rezultat.Ce as putea sa fac in afara de doctor? Funda:*.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Incearca sa consumi mai multe lichide (apa, ceaiuri, ciorbe, supe), fructe, legume; eventual poti lua un probiotic cateva saptamani (linex, eubiotics, s.a.). http://www.i-medic.ro/......nstipatiei

suntserios
| suntserios a răspuns:

Mananca vreo 3-4 zile struguri si varza. la mine functioneaza mereu, cel putin cu strugurii

| Caro34 a răspuns:

Ia, timp de cateva saptamani, 2 linguri ulei de masline dimineata pe stomacul gol. Trebuie sa mananci supe multe, fructe, iaurt cremos cu seminte de in, ceai laxativ si mergi totusi la medic sa nu ai ceva la stomac. Ar mai fi ceva - reflexoterapie, 5 - 10 sedinte sau masaj general! Sanatate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Te-ai constipat, hemoroizi...
Mergi la medic si incearca sa bei dimineata pe stomacul gol cate o lingura de ulei de masline.
Te pup!

| Generalul a răspuns:

Cand e vorba de scaune cu sange, crede-ma ca nu e alta solutie decat doctorul. O constipatie se rezolva de obicei prin schimbarea alimentatiei, ce s-a schimbat in dieta ta inainte sa inceapa problemele, bei suficiente lichide pe zi?

| Florinapopica a răspuns:

Fain de tine! Eu merg prea des la baie laughing