| Mikka09 a întrebat:

Buna fetelor! Am 15 ani si am o problema cred eu..neobisnuita...Pe data de 28 februarie mi-a venit menstruatia,iar azi, 17 martie, mi-a venit iar...e normal asa ceva? Cel mai bun raspuns primeste funda big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E prea repede, dar la 15 ani poti avea dereglari menstruale fara semnificatie majora. daca problema se repeta, va trebui sa faci o ecografie pelvina

2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ti a venit mai repede dar e ceva normal la varsta ta, poate fi vorba de dereglari hormonale minore

| KhaleesiD a răspuns:

Da e normal. Am primit in clasa a 6 o carticica despre menstruatie si chestii de genu si acolo scria ca in primii ani o sa ai delegrari. De exemplu mie de vreo 2-3 "luni" imi vine cam la 2 saptamani iar odata nu mi-a venit 2 luni. Deci ca concluzi este normal, stai calma happy