Nu trebuie sa mananci rosie si lapte pana cand iti trece diareea.Cam in asta consta"stricarea la burta".
E posibil ca bomboanele, daca le-ai mancat pe stomacul gol sa fi fost stricate sau expirate.
De la cartofi n-ai nimic, insa de la budinca e putin probabil ca nu o sa mai vizitezi wc-ul.
Nu inteleg ce inseamna aceasta "stricare la burta". Este o durere? La stomac sau la nivelul intestinelor? Ai avut diaree?
Pai nu intelegeam exact ce are...Si unde o doare ca sa ii pot da un raspuns adecvat. Oricum o enterocolita trece repede si la varsta ei nu necesita cine stie ce tratament decat daca persista.
Nu am enterocolita...a fost doar o durere de burta banala, care a trecut
. Mersi, doar vroiam mai multe raspunsuri, ca ai mei m-au speriat putin, si am avut senzatia mai devreme ca a revenit iar, dar chestia asta sta doar la cap. Daca esti puternic, treci peste
.
Este atunci cand te doare burta rau de tot si nu seamana cu nici o alta durere de burta...E cam complicat de explicat.
Ba nu, a se strica la burta nu inseamna ca doar te doare.Atunci e o simpla durere din cauza ca ai racit la burta probabil din cauza ca nu ti-ai pus sosete deloc, sau nu erau groase ori ai luat apa in ghete cand umblai prin zapada.
Hmm..Lapte am mancat dimineata asta
. Eu ma joc cu focul, dar multumesc pentru raspuns, iti voi da si funda meritata
Merci pentru funda.
Dar sa stii ca daca nu ai diaree(scaune apoase) ci doar o simpla durere, poti manca linistit/a tot ce vrei.
Sunt fata
. Mersi mult
. Da, acum nu mai am nimic, pe mine ma tine o durere de obicei o zi... daca ma culc a 2ua zii nu mai am nimic.
Da SIGUR, POt REVENII MEREU ACESTE DURERI. Nu conteaza daca mancarea mancata de tine iti place... conteaza daca i prieste bine stomacului tau, care s-ar putea sa fie sensibil. SPER CA AM FOST DE AJUTOR