| dianaalexandram a întrebat:

Imediat fac 17 ani si nu mi-a mai venit ciclul de 2 luni si unpic. in februarie anul asta am facut un an de cand am ciclu.Ce se intampla? Eu sunt foarte nervoasa, si stresata cam in fiecare zi. adica in fiecare zilaughing ma enervez ft repede si toate alea :l Oare din cauza asta? Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

De ce nu vorbești asta cu mama ta?

Mă rog, pentru liniștea ta, să știi că este normal ce se întâmplă, să nu te gândești la alte prostii sau să-ți fie teamă. A trecut doar 1 an de când ai menstruație, iar aceasta încă nu e regulată. Cu timpul nu vor mai exista întârzieri ( cu excepția unei răceli, dereglări hormonale etc ), și vei avea o menstruație „exactă".

| grab a răspuns:

Nu ne-ai spus nimic despre viata sexuala. Ai?
Daca nu ai, atunci incearca mai multa muzica budhabar cand esti nervoasa si te relaxezi.

Bafta!

| Ajutatorool a răspuns:

S-ar putea sa il nasti pe Iisus curand.

| maychanges a răspuns:

Nu trebuie sa te sperii.In adolescenta menstruatia nu este regulata.Va dura ceva timp pana se va stabili.