|

Buna! Întrebare pentru fete: vreau sa-mi fac un examen de secretie, sa vad de ce am mâncărimi și scurgeri ciudate, dar nu stiu pentru ce sa ma programez, ce iese mai exact la: recoltare secretie simpla, antibiograma și antifungigrama? La care mi ar ieși dacă as avea anumite boli? Multumesc!

3 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Poti sa-ti faci direct Papanicolau la medicul ginecolog. O sa-ti dea rezultat daca este o infectie si oricum iti va prescrie ceva.
Incearca sa mergi la medicul ginecolog odata pe an macar sau cand ai probleme de genul asta. Nu lasa infectiile sa treaca de la sine pentru ca de obicei nu trec si trebuie intervenit. Nu te juca cu problemele din zona asta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai bine este sa te duci sa vorbesti cu un medic specializat si sa ii spui ce te deranjeaza, el te va ajuta cu raspunsul potrivit.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cel mai sigur este ca atunci când suni să faci programare, le spui doamnelor de acolo fix aceste simptome și ele vor sti la ce să te programeze.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează