| Bumbalop a întrebat:

Buna ma numes Mihai am 14 ani si 178-179 cm si 64-65 kg.
O sa mai cresc? tatal meu avand 185 cm si mama mai mica.
Joc baschet cam 1 ora pe zis si vac cu ganterele 15 min nu mai mult ca nu sunt inca copt. happy
Am o dieta foarte diversificata, fara sucuri dulciuri si prajituri.
Ce ziceti o sa mai cresc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| TheLordofSalem a răspuns:

Teoretic ar trebui sa mai cresti in jur de 1.85. Exista sanse sa il depasesti chiar pe tatal tau. Nu sunt foarte sigur dar am citit undeva ca daca tatal este mai inalt decat mama atunci si copilul are sanse sa fie mai inalt decat tatal lui si asta se intampla in majoritatea cazurilor. Daca o sa continui sa joci si baschet atunci cred ca o sa ajungi la 1.85. Depinde si ce exercitii faci, banuiesc ca nu foarte grele mai ales daca esti si la inceput. Ai putea sa mergi chiar si la sala unde sa fi supravegheat de un antrenor, insa daca crezi ca esti fragil ai putea sa mai astepti. Eu sunt de parere ca o sa il ajungi pe tatal tau.

| DennisaDeDDe a răspuns:

Un om poate sa creasca pana la 18-20 de ani. xD. Nu se pune aceasta problema de pe acum.Nu conteaza inaltimile parintilor. Tu poti creste oricat.Nu depinde de inaltimea lor.happy Nu crede pe cine iti zice ca nu o sa mai cresti.Procesul de crestere incepe sa fie tot mai puternic de la 13 ani la baieti.>Deci nu te ingrijora.O sa mai cresti happy