anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ma numesc Izabella prieteni de la scoala imi psun (Bella) am nevoie de ajutor.Sunt cam slabuta la varsta de 14 ani si am nevoie de niste sfaturi utile pentru. a lua in greutate.Nu vreau sfaturi cum sa nu pun prea multa grasime pe mine daca vreau sa ma ingras, pentru ca eu chiar asta vreau. Dau fundita!:*:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ramo137 a răspuns:

De exemplu: daca ai 1 m si 55 cm trebuie sa ai cu 10 kg mai putin decat inaltimea adica 45 kg. mananca peste cat poti tu, carne de porc, mancaruri cu mult ulei, dar daca te ingrasi, sa stii, ca nu e usor sa slabesti. si eu am 14 ani si am cu 5 kg in plus si ma straduiesc de 3 luni sa le dau jos, de abia 2 kg am dat. mai bine ramai asa. funda?

2 răspunsuri:
| Bella_8777 a răspuns:

Mai astept raspunsuri, chiar daca l-am ales pe cel castigator.Va rog!

| Ramo137 a răspuns (pentru Bella_8777):

Multumesc mult pentru fundita!winking