| dayandnightdreamer a întrebat:

Buna!
Menstruația mi s-a terminat acum doua săptămâni și am început sa am scurgeri maronii închise la culoare. Nu am dureri deloc, nu simt nimic, decât faptul ca am aceasta scurgere. Nu e foarte abundentă, cât sa murdărească mai mult și doar in timpul dimineții. Ma poate ajuta cineva cu un răspuns, ce poate sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| zilog a răspuns:

Dereglare hormonala
poate esti insarcinată
poate fi o infecție sau cancer pe la fibroanele
MERGI LA GINECOLOG URGENT!

| Violleta2022 a răspuns:

Sangerarile intre mentruatii trebuiesc investigate ca nu sunt de bun augur, putand denota o dereglare hormonala majora, o rana pe colul uterin, chisturi sau fibroame uterine, tumori samd.
Scurgerea maronie este sange coagulat, care a stat un pic mai mult in vagin si a oxidat, schimbandu-si culoare in maroiu-visiniu, si care-i eliminat odata cu scuregrile vaginale zilnice.