Dacă te doare doar ușor și nu apar alte simptome, poți aștepta și să vezi cum evoluează. Dacă apare ceva ciudat, orice simptom de la cap, sau dacă durerea la picior/fund devine insuportabilă sau nu poți merge, mergi la medic cât mai repede.
Ai grijă de tine! Dacă simți că ceva nu e în regulă, nu ezita să mergi la spital, mai ales după o lovitură la cap. Mai bine să fii sigur decât să riști!
Trollul a alunecat pe coaja de banana si acum e turmentat.
In orice caz, mergi la Urgente la Neuro sa te cauti la cap.
Nu stiu daca esti troll sau nu, daca nu esti troll, du-te IMEDIAT la spital, la urgenta, mai ales dupa o lovitura la cap, nu mai zic de posibile micro-fracturi la bazin ("noada fundului"). Nu inteleg, ai avut un accident care pare serios si nu a venit politia, salvarea sau cum, ma rog, treaba ta, dar macar mergi la urgente, iti spun ei daca nu e ceva grav si macar iti dau niste calmante de durere.
Daca trolezi, atunci du-te in...
Am luat acasă calmante și acum a doua zi nu prea mai am nimic decât ca mă doare foarte puțin locul unde m-am lovit la cap când ating și noada fundului
"impactul nu a fost grav, m-a aruncat puțin lângă mașină"
Serios? Te arunca din masina si tu spui ca nu e grav? Cred ca te-ai lovit rau la cap daca poti sa spui asa ceva.
Sau... esti troll cum se banuieste si mai sus.
Sau el era pieton si a fost lovit de o masina care l-a proiectat in alta masina. Oricum, indiferent de situatie, trebuia chemata politia/salvarea urgent. Ce oameni...
Am fost pieton și era o ploaie puternică și am alergat pe trecerea de pietoni și m-a lovit o mașină, nu am vrut să chem salvarea pentru ca nu am avut mari probleme
Si idiotul care conducea, nimic? OK, stupid sa alergi pe trecere, dar ERAI PE TRECERE!
Bucur87 întreabă: