Da intr-adevar este ca un mic blestem, dar trebuie sa ne obisnuim. Cum ai zis, esti la inceput si este un pic greu, dar este doar inceputul. Cu timpul o sa te obisnuiesti si o sa iti intre in ritm. Dureri foarte mari nu vor aparea decat, probabil, dupa ce o sa nasti, eu asa am auzit. Iar despre ceea ce ai vazut tu pe net este doar o idee, in sensul ca de aici in colo trebuie sa te maturizezi, nu ca esti o femeie, in adevaratul sens al cuvantului. Sper ca te-am ajutat un pic. Noroc in contiunare:*
Nu esti femeie, nici pomeneala, poate cel mult domnisoara, adolescenta.
Menstruatia nu este un blestem, este un semn ca a mai trecut o luna si totul este OK. Este parte din feminitatea noastra, este semnul ca putem purta prunci si le putem da viata. Invata-te sa te bucuri ca organismul tau functioneaza normal si nu ai probleme.
Nu e adevărat, că visezi asta nu te transformă într-o femeie. CI pur şi simplu corpul tău se maturizează. E ceva normal venirea menstruaţiei şi asta îţi arată că corpul tău e ok. Nu îţi vine o dată pe an îţi vine o dată pe lună! Dacă nu te doare nimic nu ai de ce să te îngrijorezi. Stai liniştită. Gândeşte-te că fiecare fată/ femeie trece prin aşa ceva! Baftă!
Mai doreşte-ţi tu să nu ai şi poate se-nplineşte. Nu te mai ia nici dracu' stearpă că 99% dintre bărbaţi vor copii, contrar opiniei generale că fugim de asta când auzim.
Http://www.totul-despre-sex.info/......-fete.html
Sunt persoane carora le vin prima menstruatie la 9-10 ani nu te speria!
Pai dupa ce ti. a venit menstruatia
Inseamna ca te.ai maturizat.
Si in corpul tau se intampla diferite schimbari.
Si nu trebuie sa crezi ca asta e un blestem.
Chiar nu este.
E mai mult un dar de la D-zeu ca sa poti face copii.
Sunt foarte multe fete care sunt bolnave
Si iau fel de fel de medicamente si fac tratamente speciale
Pentru a le veni si lor menstruatia.
Daca nu ai ciclu si nu faci tratamente poti sa te imbolnavesti
Chiar foarte grav si sa mori.
Este o boala serioasa.
Sper ca te.am facut sa nu mai crezi ca menstruatia e un blestem.
Si simtete chiar bine ca ai ciclu.
Paaa si ai grija de tine.