| Catalina278896 a întrebat:

o data am adormit si mama mi-a spus ca m-am dus la baie si saream si tipam, dar in acel moment dormeam, ce inseamna?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca esti somnambula. Faza cu ''saream si tipam'' nu prea o pot explica, insa uneori si eu fac lucruri noaptea pe care nu mi le mi amintesc dimineata. Odata, m-am culcat intr-un pat dintr-o camera si m-am trezit in altul din alta camera din casa mea. laughing))

4 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Suferi de somnambulism. Se trateaza la neuropsihiatrie. Mergi acolo pentru a nu avea probleme in timpul somnului. Nu cred ca ai vrea sa te ranesti sau sa ranesti pe cineva inconstient. SE INTAMPLA!

| ASMA14 a răspuns:

Inseamna ca esti somnambula happy

| Juper a răspuns:

Eu cand eram somnambul ma schimbam si bombaneam ca plec la scoala si eram la gradinita laughing) a fost de mult

| Dorian1997 a răspuns:

Inseamna ca uneori mai eati somnambulahappy Eu am incercat sa scriu pe un caiet cu foarfeca in timp ce dormeamrolling on the floor