|

Buna seara!happy De curand am avut prima vizita la medicul ginecolog in urma unor "plangeri" primite de la partenerul de viata. Mai exact, dupa contactul mi-a spus ca a observat un miros neplacut in timpul sexului. Eu nu am niciun fel de alt simptom (nu am usturime, durere etc.) in afara unei secretii rozii, relativ rare si in cantitati mici. In urma analizelor, rezultatul a fost "Relativ frecvente celule epiteliale scuamoase izolate si in placarde, reactie inflamatorie moderata, frecventa flora bacteriana mixta". Am primit ca tratament 3 zile de antibiotic Doxicilina (1 la 12h) luat in paralel cu 3 pastile/zi Tador si ovule Betadine 10 zile. Intrebarea mea este daca am primit un tratament corect si daca se va rezolva problema. Va multumesc!

4 Raportează Evaluează
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Spune-i partenerului tau sa faca preludiul ca lumea inainte de actul propriu-zis!
Problema ta este ca, nu te exciti si te umezesti suficient pana la act, ceea ce duce la lipsa dilatarii suficiente si iritarea tesuturilor in timpul actului. Acest lucru poate duce, intr-adevar, la aparitia unor mici rani interne, care pot deveni usor mirositoare de la flora bacteriana normala din vagin.

Luati invataminte din cel mai vechi manual de sexologie: Kamasutra, urmand descrierile de acolo.
Daca faceti toate lectiile "ca la carte", problema ta va disparea cu siguranta!winking

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Tu crezi că noi suntem medici ca să îți spunem?
Sau crezi că lucrăm în farmacii, sau crezi că am făcut medicina ca să spunem dacă e corect sau nu ce ți-a dat?
Dacă nu ai încredere în acel ginecolog, du-te la altul, dacă nici în acela, atunci caută-ți singură răspunsurile! (cum am făcut și eu)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Atâta timp cât ai fost la un medic bun de specialitate, presupun că tratamentul va fi eficient, iar dacă nu ar trebui să faci o vizită din nou medicului și să îi spui că tratamentul nu a dus la rezultatul care trebuia. Poate trebuie o perioadă de timp pentru ca medicamentele prescrise să își facă efectul

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Din cate stiu eu deoarece am cautat si eu pe internet informații privind aceste chestii. Secretia roz inseamna ca esti insarcinata sau ai o dereglare a hormonilor. Asta cred ca e atunci cand iti vine ciclul. Uite un link cu toate culorile mentruatiei de care ar trebui sau nu ar trebui sa ne ingrijoram. Sper ca te-am ajutat!

http://planetapamant.com/......riculoase/

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează