|

Buna seara! Stiti vreun tratament pentru negi care sa functioneze? Fie el natural sau nu. De ceva timp mi-au aparut cativa negi pe mana, si precum stiti din punct de vedere estetic nu arata asa de bine. Daca cumva ati incercat un tratament sau stiti vreunul functional as fi foarte recunoscator sa mi-l spuneti si mie!

Seara faina!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| a răspuns:

La mine a funcționat Rostopasca. Ai aici mai multe detalii despre cum ar trebui folosită: https://www.google.ro/amp/s/adevarul.ro/amp/1_50abfd6e7c42d5a663839f3a

| a răspuns:

Taie o feliuta dintr-un catel de usturoi si pune-l cu leucoplast peste negul respectiv.
Incearca sa-l tii acolo 1 ora, dar uneori este dificil ca te ustura. Totusi, fa un efort sa-ti tii macar 10 minute, dupa care arunci usturoiul.
Repeta procedura timp de 5-10 zile si va dispare categoric.

| a răspuns:

Natural cu rostopasca, si daca sunt mai mari, ii legi cu un fir de par mai mare, ca sa le opresti blood flow-ul, si se vor usca si vor cadea singuri. testat.

| a răspuns:

Operează-i. Ți se face o anestezie locală, îi scoate și te pansează. Și eu am avut doi negi, pe care i-am operat acum vreo lună. Deja rănile sunt vindecate, nu se observă absolut nimic și nu a rămas nicio cicatrice. Personal, a fost cea mai bună variantă și alegere, de asemenea.

| a răspuns:

Kollodium Forte solutie. Urmeaza instructiunile flaconului.