| andreeaandra989 a întrebat:

Bună seara/ziua am și eu o problemă de ceva timp mă mănâncă ochii și am încercat sa îmi dau cu picături. Degeaba... Irisul a început să mi se înroșească... Ce pot face? Niste sfaturi ar ajuta. Nu vreau să aud gen du-te la un doctor. Sau uitate pe un site..., mulțumesc de intelegere

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ema22 a răspuns:

Pai depinde. Mai bine ai consulta un doctor! Poate fi din mai multe motive; mai ales ca su tem în sezonul alergiilor ...Sau poate ti-ai suprasolicitat ochii. Ce picături folosești? Eu folosesc Naabak de fiecare data când mă ustura ochii și îmi face foarte bine. Poate ești alergica la picături sau nu sunt destul de puternice...Cel mai bine ar fi sa consulți un medic!

4 răspunsuri:
| andreeaandra989 explică:

Dimofte _Karla_Alexandra_1991. A inceput ca o alergie. Si eu inca cred ca este o alergie. Imi curge nasul. Si ma mananca si ma si ustura si se fac rosii...

| naty1919 a răspuns:

Consulta un doctor!
nu lasa asa poate o sa ai probleme

| andreeaandra989 explică (pentru naty1919):

Azi am fost la doctor... si dupa cum ma asteptam mi-a dat niate picaturi

| Dimofte_Karla_Alexandra_1991 a răspuns:

S-ar putea sa ai un tic nervos... o prietena are aceeasi problema. Posibilitatile pot fi:
1. Tic nervos
2. Ceva alergie
3. De la telefoane etc.
4. Ceva viermisori... stiu ca suna ciudat, dar asa a avut o prietena