Probabil ai ceva probleme cu functionarea glandei. Ar fi bine sa mergi la un endocrinolog si apoi la un nutritionist pentru. a-ti face o dieta personalizata.
Daca intr-adevar ati incercat multe si nu au dat rezultate, eu va pot recomanda dieta tinuta de Catalin Crisan, a slabit 32 kg in 10 saptamani, va voi da siteul de unde puteti lua aceasta dieta:
http://musicmix.rol.ro/Stiri/A-topit-32-kg-in-10-saptamani.htm.Va doresc multa sanatate.
Socoteste cam in cit timp te-ai ingrasat, tot in acelasi timp trebuie sa slabesti. In ce priveste apa, nu ea te slabeste si este neaparat necesara la arderea grasimilor pentru ca elimina toxinele. Nu este retinuta in organism decit daca maninci sarat, daca nu maninci sarat este eliminata, iar sarea este daunatoare la tensiune. Fa miscare, dimineata bea pe stomacul gol unul-doua pahare cu apa la temperatura camerei... dar mai bine da-mi o adresa de mail sa-ti trimit un material de citit pentru dieta, hipertensiune si multe altele.
Daca vrei, pot sa-ti recomand o sedinta de biorezonanta si produse naturiste.
Daca esti interesata, te rog sa ma anunti.
Apropo: citi ani ani?
Mi-am dat seama ca stresul zinic ca esti mai ponderal devine obsesiv si ajungi sa te ingrasi de la orice.Organismul asimileaza tot.
Cineva mi-a zis de niste pastile de slabit : " Capsula de slabit" produse de Arpfarm.
Sunt extraordinare.Am slabit intr-o luna 7 kg.Acum am 54 kg.Sunt foarte controversate, in schimb.Pe forumuri sunt tot felul de pareri.Tot ce pot sa-ti zic este ca sunt naturale. Le-am dus la o verificare si nu contin amfetamine, cum scriu unii pe forumuri.
Citeste atent prospectul inainte sa le iei.
Provoaca sete, ajungi sa bei 4-5 litri pe zi de lichid si ai energie (datorita iodului din nuca).
Concomitent fa o cura cu vitamine, minerale si calciu cu vitamina D2.
Serios? pastile de slabit? vrei sa bagi femeia in spital?
Draga mea daca vrei sa slabesti trebuie sa faci si ceva sport nu numa asa ca tii dieta. Si asa se poate slabi dar in timp mai indelungat.
Nu trebuie sa tii o dieta drastica, si nu este indicat, mai ales in cazul tau.in general dietele nu sunt indicate pentru ca nu te ajuta la nimic.grasimea se "aseaza"in fibra musculara si doar un exercitiu fizic te poate ajuta. tu pentru ca ai hipertensiune trebuie sa mergi intai la un medic nutritionist sau chiar la medicul de famile pentru ati face analize. daca esti in limite normale trebuie sa eviti painea, alba, produsele de patiserie, indulcitorii, si sucurile de orice fel din comert.ai veoie sa mananci orice in afara de cele mai sus enumerate. sport nu ai voie, exercitiile cardio sunt cele care iti consuma foarte multa energie intr-un timp foarte scurt dar sunt foarte solicitante iar in cazul tau interzise. fa miscare, cat mai multa miscare.salatele sa nu lipseasca de la masa principala cel putin.salatele sicruditatile trebuiesc mancate ca prim fel, adica niciodata amestecate cu alt fel de mancare.primul fel sa fie mereu o farfurie plina varf de salata si cruditati, si dupa aceea felul doi.nu coace, fierbe sau praji prea mult felurile de mancare pe care le faci, le distrugi vitaminele si nutrientii care sunt indispensabili. poti manca paine integrala(tarate-graham-neagra)dar nu din cea care este preambalata pentru ca are foarte multe calorii datorita zaharului sau a aditivilor din care este facuta.si pentru ca nu poti face sport, trebuie sa iti faci masaj zilnic mai ales in zonele cu celulita si grasime.mare atentie, cremele anticelulita contin cafeina, nu este o concentratie foarte mare, dar datorita masajului intra foarte repede in circuitul sanguin.asa ca poti folosi o crema banala sau ulei de bebe. masajele circulare sa fie zilnice si in doua chiar trei sedinte. poti sta in fata televizorului si masa singura.mult succes!
Eu am nascut acum 8 luni stiu ce anseamna sa ai kg an plus, dar cu ajutorul lui Dumnezeu si unui medic nutritionist am slabit 10 kg anrt-o luna, si ce am mancat sa bazat pe fructe, salate si anainte cu o ora beai un caldo depurativ, daca vrei mai multe inf scrie-mi sorinagiuly@yahoo.com,daca te ti de el vei slabi garantat, vreau sa te ajut pentru ca si eu am trecut prin acest cosmar si anca mai sunt la cura. o zi buna-sorina
Poti veni la noi la www.body-engineering.com Avem cel mai avansat program de nutritie din Romania.
Doriți să aflați mai multe despre Tonerin și să verificați prețurile și recenziile utilizatorilor? Accesați https://tonerin-pret.ro/ pentru informații detaliate!
Natalya_Naty_1998 întreabă:
Adi1987 întreabă: