anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, sunt gravida și am 23 de sapatamani și am o întrebare, daca ridic greutăți pot pierde sarcina?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Adica vrei sa stii cum pierzi sarcina sau iti este frica sa nu pierzi sarcina daca ridici greutati?

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Să nu pierd

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sarcina usoara, mai bine nu te risca nu căra nu fă efort, ai lînga tine barbatul pe care il vei face tătic, sa care el sa te ajute si sa te protejeze el pe perioada sarcinii, sanatate multa si numai bine, trebuie sa fi foarte atenta sa nu răcesti pe perioada sarcinii deoarece orice medicament pe care il i ei il afecteaza pe viitorul copil.Tu ce varsta ai?

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Nu am lângă mine

| Violleta2022 a răspuns:

Stai cuminte, ca nu ai voie sa ridici greutati, fiindca intr-adevar poti pierde sarcina, sau si mai rau, poti sa nasti un copilas cu handicap.

Daca nu-l vrei, naste-l si da-l spre adoptie, dar nu apela la greutate ca sa pierzi sarcina, ca uneori iti da destinul cat nu poti duce si te trezesti cu un copil handicapat daca vrei sa-i faci rau.
Vad ca parintii tai vor sa-l craesca in locul tau. De ce nu le lasi lor bucuria asta, daca tu il urasi?
Nu uita: este un sufletel nevinovat, caruia nu ai dreptul sa-i iei viata!
Nu-l pedepsii pe el pentru prostia si nefericirae ta. Invata sa iubesti si sa pretuiesti ce ai, ca viata ta se poate schimba pe veci, in ceva bun sau ceva foarte rau, cu care va trebuii sa traiesti pana la sfarsit.

"în 3 Martie | Lora0000000 a răspuns (pentru Andrey_Yonik_1988):
Da părinți mei sunt de acord sa îl cresc ei dar eu nu vreau sa știu ca el e cu cineva și eu sa am un copil pentrucă mam găndit sa îl dau la adopție și sa spun la lume ca am pierdut sarcina și sa îl ia o familie care să aibă părinți și sa se bucură de el".

| sierra1 a răspuns:

Ințeleg că vrei să-ți provoci singură avortul. Cam târziu, ucigașo!

https://www.tpu.ro/......la-5-luni/

| anonim_4396 explică (pentru sierra1):

Trec printr-o perioadă foarte grea în care nu mai gândesc foarte clar

| Violleta2022 a răspuns (pentru anonim_4396):

Discuta cu mama ta si te va ajuta sa judeci clar, ca sa intelegi prin ce trece o femeie gravida.
Sanatate si minte multa!

| Lioana a răspuns:

Da. Pierzi sarcina cu siguranță daca ridici greutati. Nu numai ca nu e voie sa ridici greutati dar nici efort prea mare nu e voie sa faci daca vrei sa ai un copil sanatos. In afara de asta trebuie sa ai o alimentație sănătoasă.

| gemeni6226 a răspuns:

Mai bine nu ridica, cunosc pe cineva care asa a pierdut.

| gemeni6226 a răspuns (pentru gemeni6226):

2-3 kg mai merge dar pe termen foarte scurt.Eu cit timp am fost gravida mai mult de 1-2 kg niciodata nu am carat.

| Brizbriz a răspuns:

DAP, in mod sigur *poti*

| haileewatson a răspuns:

Ce inseamna greutati pentru tine? 2kg sau 20kg?

Daca vorbesti de sport sa stii ca este chiar indicat sa faci sport moderat in sarcina. Poti face exercitii cu 1-2kg si nu patesti nimic.