anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

sunt un baiat de 14 ani. Astazi prin atingerea scalpului am descoperit o galma. Este un "biluta" de carne in piele, nu doare. Mama mi-a zis ca e un cos. Ce poate fi? E flexibil laughing Nu e mare, e mic dar imi este frica.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Ramo80 a răspuns:

Posibil sa fie un lipom. Daca va creste, il poti extirpa chirurgical cu o anestezie locala.

| Himerosss a răspuns (pentru Ramo80):

Mersi mult, am cercetat asta :-)/\:-)

| Ramo80 a răspuns (pentru Himerosss):

Cu placere! happy

6 răspunsuri:
| Adina77 a răspuns:

Buna!
Pare a fi un lipom,adica o adunare de grasime.
Poate fi scos chirurgical ca sa scapi de el,caci nu va disparea,ci in timp va creste.
Poti merge la chirurg acum, caci daca te duci vara, o sa-ti puna bandaj si se va vedea...cat timp o sa te plimbi la pansat.
Acuma iti pui caciula si nu se vede.si pana la vara o sa-ti creasca parul inapoi in locul ala, unde intai te rade.
Nu te teme, nu doare.iti face anestezie locala.
Succes!happy

| PersoanaNecunoscuta a răspuns:

Nu stiu prea bine dar in cel mai rau caz e un hematom(cred ca asa se numea) si poti muri...straight face improbabil dar mai bine te duci la medic

| Himerosss a răspuns (pentru PersoanaNecunoscuta):

Nu mai laughing hematomul este in interiorul craniului, eu amc eva de 1 cm in spatele capului

| Adina77 a răspuns (pentru PersoanaNecunoscuta):

Nu pare sa fie hematom, hematomul e altfel.