| anonimatasexy6 a întrebat:

Buna TpU, acum cu aceasta carantina am inceput sa depun pe mine cateva kg in plus, iar aceasta chestie chiar ma jeneaza. Vreau sa am talie de viespe, adica mica sa scap de grasimea de pe burta, fund si picioare ma puteti ajuta va rog? Daca se poate si de falcute si gusa Ofer funda celui mai bun raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlexandruInu a răspuns:

Buna,carantina asta off laughing sfatul meu este sa iti faci o dieta echilibrata,prin dieta nu ma refer la mancare de papagal sau de iepuras,o masa bogata in vitamine si minerale,asta este baza apoi treci la exercitii. Daca mergi pe strada nu vei ajunge departe totusi este un inceput, alearga, exercitii abdominale, abdomene, genoflexiuni, flotari daca poti face, usor usor scapi de burtica.

1 răspuns: