Buna!
Incearca sa papi un pic mai sanatos adica fructe si legume, mai exclude un pic mancarea de la fast-food!![]()
Incearca sa mai elimini din grasimi, dulciuri si sare din alimentatie si bea multa apa.
Nu uita un lucru ce este in interior conteaza mai mult decat piciorusele tale.![]()
Te pup, pa pa! :*
Nuuuuu, nain, nup, noooo! Dieta Dukan este foarte grea de tinut si daca nu ti toate etapele poti sa te imbolnavesti!
Si ce nu poti so ti corect? Nu e grea deloc :p
Hei! Recomandarea mea este sa asociezi alimentatia sanatoasa cu putina miscare.Ai putea incepe sa elimini din dieta alimentele procesate. Sfatul meu e sa citesti cat mai atenta etichetele produselor pe care le consumi, iar atunci cand gasesti E-uri, conservanti sau coloranti, evita-le! Consuma doar produse sanatoase, vei vedea ca vei incepe sa arati si sa te simti mult mai bine.Cat despre o posibila cura, nu cred ca e cazul.Manaca de toate, in cantitati moderate, insa ai grija la asocierea alimentelor.Nu combina carnea cu painea, iar fructele incearca sa le consumi la cel putin 2 ore dupa masa.Eu mananc din 4 in 4 ore, sau din 5 in 5 ore, depinde de programul pe care-l am in ziua respectiva si reusesc sa-mi dozez eficient energia.De retinut e si faptul ca ar trebui sa iei ultima masa din zi inainte cu cel putin 3 ore de a te culca.Crede-ma,singura modalitate de a slabi, de a-ti tonifia corpul si de a te simti bine si energica in acelasi timp e sa mananci sanatos si echilibrat.Ai putea incerca sa faci putin sport, exercitii simple, o data la cateva zile, in functie de cum simti tu ca e bine pentru tine
Kangoo jump, iti lucrezi muschii picioarelor, dar si cei fesieri, dar nu cred ca poti chiar intr-o luna sa ajungi la greutatea ideala.
Buna. incearca sa faci cross sau probabil sa te dai cu bicicleta :* p.s oricum cred ca nu e o problema. esti frumoasa :*