Te anesteziaza si nu ai sa simti mare lucru. Du-te pana nu e prea tarziu si nu pierzi de tot maseaua respectiva si dai in infectii mai nasoale...
Deci,la stomatolog te doare doar 1 minut,nu ore intregi cat te va durea daca nu te duci!
Ca sa intelegi,e posibil sa doara putin cand face anestezia,dar daca e un medic bun nu te doare nimic, nici atunci.
Dupa ce iti face anestezia nu vei mai simti nimic,iti va REFACE dintele, si ii vei multumi o viata intreaga.
Daca nu te duci,se va infecta,si acel colt va cadea. Te vei trezi CA NU MAI AI UN DINTE,si nu iti va mai creste NICIODATA altul acolo. Te va durea mereu, ca dintele (maseaua) va ramane acolo, adanc, si se va infecta si inflama mereu.
DU-TE la STOMATOLOG!, doare 1 minut. nu o ora intreaga
Eu chiar ieri am fost, tot pentru o masea sparta, iar acum mai am vreo 2-3 sedinte si termin. Pe mine nu m-a durut deloc. Du-te la dentist, nu mai astepta!
"Ati fost vreodata la stomatologie" -> de vreo 30 de ori pana acum, si e foarte ok.
Du-te neaparat, altfel risti sa pierzi dintele. Nu te doare.
Mergi la dentist fara frica. Exista metode moderne de anestezie si n-o sa te doara.
Dupa descriere durerea ce o suporti acum este mai mare decat cea provocata de injectia de la stomatologie.Doare putin dar trece repede si scapi de necaz.Te rog du-te la stomatolog de urgenta nu mai sta sa induri durerea, pot aparea complicatii si apoi este mult mai rau, nu-ti mai fie tema de STOMATOLOG, el este prietenul tau cel mai bun acum.Succes...
Poti merge fara grija la stomatolog. nu-ti va face nimic care sa te ridice de pe scaun de durere. mai nou se face anestezie cam pentru orice... succes
Pai eu mi-am scos doua masele sparte, la fel ca tine aveau doar colturi maselele. Si mi le-am scos pana la urma ca si pe mine ma dureau. Si cand mi le-a scos a durut foarte tare, imi venea sa mor, dar m-am gandit la ceva : acum ori niciodata / sau / daca fac asta acum nu ma va mai durea deloc. Sper ca ajuta.
Am fost ca sa imi scot o masea si ai incredere in mine.Te asigur ca nu doare deoarece te anesteziaza dar sa nu te iei dupa toate desenele, nu te anesteziaza cu seringa ci cu un sprai cu care iti da in gura si dupa aceea nu mai simti nimic.Chiar nu doare.
Du-te la dentist nu mai lua medicamete in proasta ca s-ar putea sa devii imuna la ele si atunci cand te imbolnavesti sa nu iti mai fie de folos.
Așa am făcut și eu o vreme: am ignorat durerea (de teama de stomatolog), dar am fost la dentist până la urmă (asta în copilărie). Nu doare absolut deloc. Pentru o carie nici nu e necesară anestezia.
Important e să mergi cât mai repede - să nu se adâncească... problema.
Mergi la stomatolog e periculos sa stai cu carii. Explica-i medicului stomatolog ca iti este teama si iti va face anestezie.
Si eu am patit la fel parerea mea este ca trebuie sa te duci la dentist no sa te doara
RalucaIonela1 întreabă: