Incearca sa folosesti un singur tip de sampon, care iti place tie mai mult(sa nu schimbi samponul de fiecare data cand se termina...), iar apoi prepara-ti intr-un vas curat o solutie simpla: otet cu zeama de lamaie.trebuie sa repete asta pana observa schimbarisi regula mea este urmatoarea: de doua ori cu sampon, si nu o singura data
E important ca sampoanele anti-matreata sa fie folosite alternativ, cate 4 saptamani fiecare.
http://www.mymed.ro/cum-scapi-de-matreata.html
Pai in primul rand daca nu iti obisnuiesti parul cu un singur tip de sampon, faci matreata.in al doilea rand poate fi si ceva genetic si nu are cum sa scape.va trebui sa se spele pe cap in fiecare zi
A incercat samponul johnson baby? chiar merita incerc, cunosc multe persoane care de canl il folosesc nu mai au probleme cu matreata. Sau mai poate incerca sa se clateasca cu otet dupa ce face baie.
Ma matreata dispare in timp.sau e folositor cand te speli pe cap sa te usuci cu feonul.tre sa te spali de mai multe ori sa se curete capul de pielea moarta.nu e mare problema si eu am avut.succes.funda?
Buna si unii din colegii mei mai aveau matreata, iar asistentele le spuneau sa se dea cu otet... acum nu stiu nu am avut in viata mea...
Pai... sa incerce samponul NIVEA este super buna si spune-i sa se sau daca nu sunt nste samoane mici in sticla ala si cu miros de menta se numesc SUPER GLOSS. fundita sa stii ca merge si eu am avut mai demult o prietena cu problema asta