| GabytzaDoolce a întrebat:

Am si eu o intrebare si sper sa ma ajutati...Deci,prietena mea m-a rugat sa ii dau niste sfaturi in legatura cu matreata...adica,cum sa scape de ea fara sampoane(le-a incercat pe toate)si fara pastile? Funda pentru cel mai folositor raspuns.Merci mult!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| yoana_7735 a răspuns:

Incearca sa folosesti un singur tip de sampon, care iti place tie mai mult(sa nu schimbi samponul de fiecare data cand se termina...), iar apoi prepara-ti intr-un vas curat o solutie simpla: otet cu zeama de lamaie.trebuie sa repete asta pana observa schimbaritonguesi regula mea este urmatoarea: de doua ori cu sampon, si nu o singura databig grin

7 răspunsuri:
| mymed a răspuns:

E important ca sampoanele anti-matreata sa fie folosite alternativ, cate 4 saptamani fiecare.
http://www.mymed.ro/cum-scapi-de-matreata.html

| katy a răspuns:

Pai in primul rand daca nu iti obisnuiesti parul cu un singur tip de sampon, faci matreata.in al doilea rand poate fi si ceva genetic si nu are cum sa scape.va trebui sa se spele pe cap in fiecare zi

| roxana94 a răspuns:

A incercat samponul johnson baby? chiar merita incerc, cunosc multe persoane care de canl il folosesc nu mai au probleme cu matreata. Sau mai poate incerca sa se clateasca cu otet dupa ce face baie.

| madalina188w a răspuns:

Ma matreata dispare in timp.sau e folositor cand te speli pe cap sa te usuci cu feonul.tre sa te spali de mai multe ori sa se curete capul de pielea moarta.nu e mare problema si eu am avut.succes.funda?

| xBubbless a răspuns:

Buna si unii din colegii mei mai aveau matreata, iar asistentele le spuneau sa se dea cu otet...thinking acum nu stiu nu am avut in viata mea...big grin

| frumoasa_7645 a răspuns:

Pai... sa incerce samponul NIVEA este super bunawinking si spune-i sa se sau daca nu sunt nste samoane mici in sticla ala si cu miros de menta se numesc SUPER GLOSS. fundita sa stii ca merge si eu am avut mai demult o prietena cu problema asta big grin

| frumoasa_7645 a răspuns:

Scz si spune-i sa se dea *